Šviežiai skrudintos arabika kavos pupelės iš Vietnamo. Pupelės užaugintos 1100 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas spalio – gruodžio mėnesiais. Kavamedžio veislė – Catimor.
Aukštas kokybinis lygis – 83.5 balai iš 100. Kavos pupelių apdirbimo būdas – pilnai plauta (fully washed). Kavos uogos renkamos rankomis ir tada pilnai išplaunamos. Kavos uogos išvalomos, o minkštimas nuo pupelių pašalinamas prieš atliekant lengvą fermentaciją, kad būtų pašalintos likusios gleivės. Po kito plovimo pupelės džiovinamos naudojant apsauginius žiedus, kad būtų maksimaliai padidintas greitas džiovinimo laikas ir tiksliai kontroliuojama galutinė pupelių drėgmė.
Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: razinos, irisai, karamelė, apelsinas bei riešutai.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.