Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš Papua Naujosios Gvinėjos. Pupelės užaugintos 1400-1900 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas balandžio – rugsėjo mėnesiais. Kavamedžių veislė – Arusha, Bourbon, Typica.
Šios kavos pupelės priklauso projektui Jerry Kapka School Project – remiamos bendruomenės, socialinis vystymasis bei kelios mokyklos Simbu regione. Simbu regionas yra trečias pagal dydį daugiausiai kavos pupelių užauginantis regionas Papua Naujojoje Gvinėjoje. Kavos eksportuotojas Kongo Coffee Limited.
Aukštas kokybinis lygis – 83 balai iš 100. Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: irisai, slyvos bei riešutai. Kavos pupelių apdirbimo būdas – šlapias.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.