Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš Indonezijos, Sumatra salos. Pupelės užaugintos 1200-1650 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas birželio – gruodžio mėnesiais. Kavamedžių veislės – Bourbon, Caturra, Catimor, Typica.
Kavamedžiai auginami smulkių augintojų Mandheling regione. Šiame regione užauginta kava labai vertinama kavos gurmanų.
Aukštas kokybinis lygis – 84.5 balai iš 100. Kavos pupelių apdirbimo būdas – pusiau šlapias.
Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: šokolado, citrinos, prieskonių bei laimo.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.