Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš Gvatemalos. Pupelės užaugintos 1250-1450 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas lapkričio – vasario mėnesiais. Kavamedžių veislės – Caturra, Catuai ir Bourbon.
Aukštas kokybinis lygis – net 82.5 balai iš 100. Kavos pupelių apdirbimo būdas – šlapias.
Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: šokolado, karamelės, greipfruto bei lazdyno.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.