Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš Etiopijos, Yirgacheffe regiono. Pupelės užaugintos net 1500-2200 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas lapkričio – vasario mėnesiais.
Aukštas kokybinis lygis – 85.75 balai iš 100. Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: šokolado, juodųjų serbentų, mėlynių arbatos, gervuogių bei gėlių. Kavos pupelių apdirbimo būdas – natūralus.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.