Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš Kolumbijos. Pupelės užaugintos 1650 metrų aukštyje virš jūros lygio. Derlius imamas rugsėjo – gruodžio ir balandžio – birželio mėnesiais. Kavamedžių veislės – Castillo, Caturra ir Typica.
Aukštas kokybinis lygis – net 82 balai iš 100. Kavos pupelių apdirbimo būdas – šlapias.
Kavos pupelėse juntami natūralūs poskoniai: šokoladas, uogos bei karamelė.
Į namus galite užsisakyti šviežiai skrudintas kavos pupeles ar šviežiai maltą kavą. Kavą malame ir pakuojame tik gavę užsakymą! Kavos gėrimo kokybei labai svarbu tinkamas malimas – kuo smulkiau malta kava, tuo trumpiau ji turi kontaktuoti su vandeniu. Kavą galime sumalti labai smulkiai tiems kas naudoja turkišką kavos plikymo būdą (malimas – nr. 1), plikymui puodelyje tinkamiausia rinktis vidutiniškai rupiai maltą kavą (malimas – nr. 6), o moka kavinukui ar buitiniam kavos aparatui smulkiau maltą kavą (malimas – nr. 4).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.